fredag 21 januari 2011

Islam och Nazism är sammanflätade

Islam och Nazism är sammanflätade

Det finns massor av bevis i historien som sammanbinder den islamska ideologin med nazism. Och vidare så sammanbinds också kommunismen med islam. Flera länder i Europa har under många år hjälpt muslim-nazisterna i mellanöstern med pengar så de kan köpa vapen. Invandringen av muslimer till Europa har varit enormt stor och deras födelsetal ligger på 3,5 medan det vanligaste i Europa är 1,5, vilket betyder att den islamska världen växer så det knakar. Före 1983 fanns det i Sverige inte många som tillhörde den islamska rörelsen. Många människor i världen betraktar islam som någon slags religion, fast det i själva verket är en typisk mycket fascistisk rörelse med uråldriga hemska lagar. Varje människa borde läsa vad som står i den islamska Koranen som mest liknar Mein Kampf, mot judar och folk som inte vill underordna sig de muslimska lagar eller nazistiska lagar.

Numera räknar man med ca 600000 muslimer i Sverige om inte mer. Malmö har dem mest tätsate muslimska befolkning i Europa med närmare 30% muslimer.
Fortsätter det med den ökningen på samma vis, får vi snart ett helt muslimskt Sverige. Det är bara att konstatera sanningen. Att det är svårt att förstå sanningen, att få en människa att helt och hållet tro på den andra sanningen är tydligen enormt svårt.

Folket i Tyskland på 1930 talet upplevde detsamma. Propagandan var så stor och övertygande.
Här i Sverige så är propagandan från media numera enormt stor. Och SVT i Sverige är absolut inte npgon objektiv television utan ledningen för SVT spelar ett högt spel genom att hela tiden vara subjektiv.

Idag visar jag en liten film om den muslimska Muftin och sambandet med Hitler


Thore

Populär imam i Tyskland terrorledare i Afghanistan

 
 
Bekkay Harrach (alias Abu Talha al Almani), känd och populär islamistisk imam i Muhadshirin-moskéen i Bonn,sköts nyligen när han i spetsen för enAQ/talibanelitstyrka angrep den stora flygbasen Bagram i Afghanistan.
Harrach tillhörde Al Qaedas operativaledning och ledde Lashkar al Zil
(Skuggarmén), AQ:s elitstyrka.

Bekkay Harrach var född i Marocko, men uppväxt och utbildad i Tyskland. Han blev mest känd genom en serie tyskspråkiga propagandavideos för Al Qaeda och Islamic Jihad Union (IJU). Han hade kontakt med den stora grupp konvertiter och turkar som skapade dens k Sauerlandgruppen i Tyskland. 
 
Med utgångspunkt i småstaden Neu-Ulm byggde man upp ett omfattande terrornätverk. Det senaste året misstänks Harrach ha haft det operativa planeringsansvaret för Al Qaedas terrordåd i Västerlandet.

En gräsrotsrörelse i socialdemokratin.

Vi publicerar ett intressant inlägg av läkaren och socialdemokraten Bo Norberg. Vi tackar författaren och ser fram emot fler positiva nyheter från Socialdemokratiska Israelvänner - SIV facebook FIM redaktionen
Under senare år har många svenska socialdemokrater på gräsrotsnivå mått illa över partiets alltför negativa hållning till staten Israel, den utbredda okunnigheten om Israel och den oskuldsfulla hållningen till sociala, politiska och religiösa problem i den muslimska världen.

Under det första halvåret 2009 bildade några eldsjälar ett löst nätverk, Socialdemokratiska Israelvänner (SIV). De fick ett oväntat positivt stöd från partiledningen, som måhända upplevt retoriken inom delar av partiet som obalanserad och politiskt kontraproduktiv. Av historiska och kulturella skäl är nämligen sympatierna för Israel mera utbredda i folkdjupet än vad den offentliga debatten avspeglar.

Nätverket SIV hade på sin adresslista ett hundratal namn, de flesta kända som bäst endast lokalt från fackföreningar och kommunalpolitik. Nåja, några enstaka fixstjärnor var med. Många kom från Broderskapsrörelsen och Samfundet Sverige-Israel.Strategin inom SIV var att uppmuntra fortsatt aktivitet inom Broderskap och Samfundet. Om inte annat behövervi kunskaper och återkopplingar över partigränser och interna grupperingar för att kunna göra konstruktiva insatser framöver.

Rekognoseringar i socialdemokratins regelverk visade att den optimala föreningsformen för SIV var en ”ideell förening”. Det innebär att för att bli medlem i SIV måste man vara medlem i någon annan socialdemokratisk förening.

Den 15 januari i år var det dags för ett konstituerande möte i ABF-huset i Stockholm. Stadgar antogs och styrelse utsågs. Ann Linde, internationell sekreterare inom S, redogjorde för samarbetet mellan S och dess systerpartier i Israel, Labour och Meretz.

För några årtionden sedan hade Labour och Meretz 56 av de 120 platserna i Knesset. Idag har de 16, varav 13 för Labour. Och den 17 januari sprack Labour med ett nytt parti kring försvarsministern Ehud Barak, resten troligen kring socialministern Herzog. Bakom Lindes tal låg rimligen en oro för en liknande utveckling i Sverige. S har på något årtionde gått från opinionssiffror omkring 45 till omkring 25%. Bakom kräftgången ligger brister i omvärldsanalys och anpassning. Detta är förstås min tolkning som enskild medlem inom S och SIV.

Som enskild medlem är jag olycklig över att S talar om för Israel och Palestina hur de ska lösa sina problem. Det är en tvåstatslösning som gäller.
Basta!

Hur skulle det kännas om Kina som representat för FN och mänskliga rättigheter sade till Sverige att nu är det en tvåstatslösning som gäller, Sameland (Sapmi) norr om Dalälven, Sverige söder därom? Och för övrigt måste Sverige återlämna Blekinge, Skåne, Halland, Bohuslän, Jämtland och Norge till Danmark, Finland till Ryssland! Min arbetshypotes är att situationen i Mellanöstern kan vara lika trasslig som vår egen historia. Vi kan ha en del att lära av varandra.
Bo Norberg, rev rondellen.net, Umeå Medlem i Backens S-förening,
Umeå Medlem i Socialdemokratiska Israelvänner

Referens
Norberg B. Reasons for reading Bible and Koran – antisemitism, christophobia, and islamophobia [culture].
Rondel 2009; 29. URL: 
 
Oroligheter mellan muslimer och kristna har förekommit sedan vi själva sände ner korsriddare ner till Jerusalem för att rädda kristendomen.
 
Jag själv är ateist och då måste man läsa både Bibel, Koranen och många andra religiösa skrifter för att bemöta de som tror på den första sanningen. Som för min del inte är någon sanning utan är sagor. 

För att studera livets mera viktiga delar bör man i stället läsa bland annat Richard Dawkins böcker och dessutom om Darwins lära. Det är den verkliga sanningen.
Thore

torsdag 20 januari 2011

Jihadisten Mohamed Geele skulle hugga Westergaard i småbitar

Den galne yxislamisten Mohamed Gelle (stavas också Jelle) krossade Kurt Westergaards terassdörr med 16 yxhugg. Medan den 74-årige Westergaard låste in sig i sitt särskilda säkerhetsrum, badrummet, och larmade polisen högg Gelle yxan 20 gånger med full kraft i ståldörren. 
 
När det misslyckades började han demolera husets inventarier. Galningen slog sönder Westergaards dator, välte bokhyllorna men såg inte den berömda Mohammedaffischen, som hade en hedersplats på väggen.
 
Först därefter sprang han ut i trädgården där han möttes av polisens insatsstyrka som satte två kulor i galningen.
 
Nu pågår rättegången mot Mohamed Gelle som förhoppningsvis döms till livstids fängelseoch utvisning
 
Vi var först i Sverige med att publicera
Muhammedkarikatyrerna.


Islam: Making a True Difference in the World - One Body at a Time

Islam: Making a True Difference in the World - One Body at a Time: "– skickat med Google Verktygsfält"

Jihadisten Mohamed Geele skulle hugga Westergaard i småbitar


måndag 17 januari 2011

Jag tror asylbedrägeri finansierar terrorism

Säkerhetstjänsterna har redan tidigare konstaterat att många terroristgrupper finansierar sin verksamhet med olika typer av "vanlig" kriminalitet. 
Det handlar om allt från kreditkortssvindel till s k falska märkesvaror. Men framförallt handlar det om smuggling av falska
asylsökare. Som en bonus för ligorna kan de ju ibland värva terroristrekryter samtidigt.

Ett kriminellt nätverk som smugglattusentals asylsökare, mestadels afghaner, till Europa har sprängts.
De viktigaste slutmålen var Sverige och Norge, där nätverket hade med-
hjälpare. Efter att ha utrett nätverket i nästan två år har den europeiska polisorganisationenEuropol gripit 26 personer, huvudsakligeni Italien men även i Frankrike och Tyskland.
Enligt Europol smugglade nätverket sannoliktin cirka 200 personer per månad från augusti 2008 fram till i dag. Ungefär var femte asylsökare tros ha varit minderårig.

Bara denna liga har alltså producerat över 1.200 s k ”ensamkommande flyktingbarn” till den nordiska asylindustrin.

Smuggelrutten gick från Afghanistan via Pakistan, Iran och Turkiet till Grekland och därifrån till Rom. De favoriserade slutdestinationerna var Norge,
Sverige och Storbritannien.
 
Nätverket höll sig med medhjälpargrupper i många länder bland annat i Sverige, uppger Europol. Nätverket använde falska EU-legitimationer och
utnyttjade Hawalasystemet för att överföra pengar mellan olika länder utan att gå via det formella banksystemet.
 
Några av de som utreds är misstänkta för inblandning i internationell terrorism, sade den italienske åklagaren Piero Saviotti i Rom enligt nyhetsbyrån AFP. Antalet asylsökande från Afghanistan var i fjol 2 393, en ökning med ungefär 700 jämfört med föregående år, enligt Migrationsverket. Drygt 90.000 personer beviljadesuppehållstillstånd, bl a som anhöriga till de asylsökande.
 

EU slår till mot islamister som smugglar asylbedragare till Sverige

EU:s samarbetsorgan för juridiska frågor, avslöjade i veckan att de lyckats krossa en

 
Den afghansk/pakistanska gruppen, med centrum i Rom och Milano, finansierade en omfattande terrorverksamhet genom att smuggla narkotika och asylsökare med förfalskade identiteter till Västeuropa.
 
Stora mängder afghaner och pakistanier utrustades med falska ID-handlingar och transporterades via Iran, Turkiet och Grekland till Italien. Där lastades de om till långtradare och smugglades till Tyskland, Belgien, Storbritannien, Sverige och Norge.
 
 
 
On 11 May, five alleged key organisers were arrested as a result of judicial investigations and police operations. The investigation started in 2007 in Italy into the activities of an organised criminal group active in Afghanistan, Pakistan, Romania, Albania, and Italy. The group had its headquarters in Rome and Milan, and was involved in illegal immigration and drug trafficking for the purpose of financing islamist terrorism.
 
All five targets were arrested simultaneously;
two in Italy, two in the UK, and one in France. Some house searches are still ongoing. In a related operation some days ago, French authorities arrested another six members of the same organisation.
 
Förmedling 
Thore

 

 


torsdag 6 januari 2011

Gripen somalisk terrorist: ett "ensamkommande flyktingbarn".

Den misstänkte somaliske Al-Shabaab-terrorist som greps på gränsen mellan Kenya och Uganda med ett svenskt pass var ett s k "ensamkommande flyktingbarn" på vift....

Den artonårige Abudala Karim var på Afrikasemester från sitt boende i Sundsvall. När han greps skulle han uppenbarligen genomföra en självmordsbombning i Uganda. Med honom på bussen fanns Abed Jamar
Jamal Muhammed och den kvinnliga Al Shabaab-ledaren Muhammed Abudinasia.
Enligt Terror Free Somalia fanns de två sistnämnda med på en internationell lista över efterlysta terrorister.
Abdula Karim var väl enbart avsedd som förbruknings-vara för Al-Shabaab.
Den “svensk” som i onsdags greps i Uganda misstänkt för att tillhöra den somaliska terrororganisationen al-Shabaab och som troddes vara på väg till Ugandas huvudstad Kampala för att troligen utföra ett självmordsdåd är nu identifierad. Svenska UD har fått träffa personen, och det visade sig vara ett 18-årigt så kallat “ensamkommande flyktingbarn” med uppehållstillstånd och svenskt främlingspass, som han fick för bara två månader sedan.


Den 18-årige “flyktingen” heter Abudala Karim och bor tillsammans med en kamrat i Sundsvall. Kamraten uppger att han tror Abudala Karim är i Kenya, men hans främlingspass visar att han flög från Arlanda till Entebbe i Uganda i slutet av december. Han åkte vidare till Kenya – och greps sedan den 29 december vid en passkontroll i Uganda.

Enligt uppgift skall Abudala Karim och den kvinna som pekats ut som al-Shababledare samt en tredje man försökte springa förbi vakterna vid passkontrollen. Hans oklara svar i förhör och att han hade dubbla pass, ett svenskt och ett kenyanskt, gjorde att han greps.

Abudala Karim har även varit flitig på Facebook där han bland annat skrivit “I will die lika a souljah!”, en referens som kan spåras till Lisa “Sister Souljah” Williams – en ikon inom hiphop. Men det betyder även “Sister Souljah moment”: en politiker som tar avstånd från en extremist. Detta sedan dåvarande president Bill Clinton rasade mot Lisa Williams som under valrörelsen 1992 skrek: – Om svarta människor dödar svarta människor varje dag, varför inte ta en vecka och döda vita människor?

De andra två gripna är Abed Jamar Jamal Muhammed och kvinnan, Muhammed Abudinasia.

Expressen, som kallar honom för “svensken” utan att skämmas.